Viorica, 73 de ani


Am văzut, încă din prima clipă, depresie și atacuri de panică la doamna Viorica, de 73 de ani. De când a murit soțul său, Viorica nu mai poate suporta singurătatea, însă este condamnată să-și petreacă zilele singură. 

Plânge din orice și se plânge din orice. Depresie, anxietate, frică, pe toate le-am văzut în ochii ei. Ea are nevoie de oameni și toată lumea a uitat-o. Singură, iar singurătatea o doboară încet, zi de zi, minut cu minut, așteptând schimbarea, care nu mai vine.

Am luat legătura cu o persoană apropiată ei pentru a lăsa indicații specifice pentru un medic. Nu a fost mare interesul, am primit răspuns că da, o să facă și asta.

Poate, cu ajutorul vostru, vom face noi asta, între timp. Ce ziceți?

Dacă vrei să o ajuți pe Viorica, donează orice sumă cu textul VIORICA. Noi vom merge pe la ea și revenim cu pozele și raportarea financiară înapoi.

Asociația Răsăritul de Argint

Cont bancar – RO94RNCB0249168875450001 deschis la BCR Timișoara

***Asociația Răsăritul de Argint a vizitat după Paște 11 persoane din 4 sate uitate de lume din județul Vâlcea, persoane care trăiesc sub orice limită a sustenabilității. Fiecare a primit produse necesare traiului zilnic și produse igienico-sanitare, în valoare de 204,48 lei/ fiecare pachet de peste 20 de kg.

Aceste produse le vor ajunge pentru o lună-două. Dar apoi nu mai are nimeni grijă de ei. Ne dorim să aducem ceva mai mult în viața lor, o rază de speranță, ideea că nu sunt uitați de lume și mai există bunătate dezinteresată.

Parteneri