Paraschiva, 80 de ani


Veselă și ghidușă, Paraschiva zice că are de toate. Are dragoste de la copii și asta îi este de ajuns. Nu are nepoți, ăsta e singurul regret al ei. Dar mai așteaptă, nu pleacă pe lumea cealaltă până nu-și vede nepoții.

Ne place atitudinea Paraschivei, e semn că a dus o viață bună, chiar dacă lipsurile materiale sunt vizibile. Mai trecem pe la ea, poate mai aflăm ceva și mai dăm câte altceva, de-astea de-ale gurii, nu hrană spirituală, că Paraschiva are destulă 🙂 

Dacă vrei să o ajuți pe Paraschiva, donează orice sumă cu textul PARASCHIVA. Noi vom merge pe la ea și revenim cu pozele și raportarea financiară înapoi.

Asociația Răsăritul de Argint

Cont bancar – RO94RNCB0249168875450001 deschis la BCR Timișoara

***Asociația Răsăritul de Argint a vizitat după Paște 11 persoane din 4 sate uitate de lume din județul Vâlcea, persoane care trăiesc sub orice limită a sustenabilității. Fiecare a primit produse necesare traiului zilnic și produse igienico-sanitare, în valoare de 204.48 lei/ fiecare pachet de peste 20 de kg.

Aceste produse le vor ajunge pentru o lună-două. Dar apoi nu mai are nimeni grijă de ei. Ne dorim să aducem ceva mai mult în viața lor, o rază de speranță, ideea că nu sunt uitați de lume și mai există bunătate dezinteresată.

Parteneri