Nepot crescut de o bunică singură


Doamna Elena, la 75 de ani, își crește nepotul singură. După posibilități, dar mândră de faptă. Nepotul e lumina ochilor ei, dragostea necondiționată care îi aduce lacrimi în ochi, pentru că nu-i poate oferi mai mult.

A pupat mâna care i-a dat pachetele, i-am întors gestul și i-am simțit mâna aspra, muncită de-a lungul vieții. Ajutând-o pe ea în viitor, îl ajutăm și pe Andrei să crească normal.

Dragoste și sărăcie lucie, ca acum 100 de ani. Statul nu vede, statul nu știe. Să scoatem astfel de cazuri la iveală este treaba noastră, a ONG-urilor. Dar de ajutat, putem ajuta doar prin voi, prin donațiile primite. 

Dacă vrei să ajuți această familie, donează orice sumă cu textul ELENA ȘI NEPOTUL. Noi vom merge pe la ea și revenim cu pozele și raportarea financiară înapoi.

Asociația Răsăritul de Argint

Cont bancar – RO94RNCB0249168875450001 deschis la BCR Timișoara

***Asociația Răsăritul de Argint a vizitat după Paște 11 persoane din 4 sate uitate de lume din județul Vâlcea, persoane care trăiesc sub orice limită a sărăciei. Fiecare a primit produse necesare traiului zilnic și produse igienico-sanitare, în valoare de 204.48 lei/ fiecare pachet de peste 20 de kg.

Aceste produse le vor ajunge pentru o lună-două. Dar apoi nu mai are nimeni grijă de ei. Ne dorim să aducem ceva mai mult în viața lor, o rază de speranță, ideea că nu sunt uitați de lume și mai există bunătate dezinteresată.

Parteneri