Mladin, doar 57 de ani


Într-o casă părăsită, sau așa am crezut noi, Mladin își duce zilele într-o cămăruță mică, la care se ajunge pe niște scări pe care Mladin nu mai poate să le coboare. Are doar 57 de ani.

Domnul Mladin este răpus de singurătate. Nu are găini, nu are grădină, nu are nimic, nici poftă de viață. Să treacă odată timpul, să meargă lângă iubirea vieții lui.

Ne spune că era în forță până acum 2 ani, că tot ce vedem cu ochii a fost o mare grădină, lucrată zi de zi. Acum asta e situația.

– Ce trebuie să vă dau pentru alimente?, întreabă nepăsător.

– Un zâmbet, i-am răspuns, iar ceea ce vedeți în poză este tot ce a putut.

Oare cum s-a întâmplat o îmbătrânire atât de accelerată după pierderea soției?

Dacă vrei să îl ajuți pe Mladin, donează orice sumă cu textul MLADIN. Noi vom merge pe la el și revenim cu pozele și raportarea financiară înapoi.

Asociația Răsăritul de Argint

Cont bancar – RO94RNCB0249168875450001 deschis la BCR Timișoara

***Asociația Răsăritul de Argint a vizitat după Paște 11 persoane din 4 sate uitate de lume din județul Vâlcea, persoane care trăiesc sub orice limită a sustenabilității. Fiecare a primit produse necesare traiului zilnic și produse igienico-sanitare, în valoare de 204.48 lei/ fiecare pachet de peste 20 de kg.

Aceste produse le vor ajunge pentru o lună-două. Dar apoi nu mai are nimeni grijă de ei. Ne dorim să aducem ceva mai mult în viața lor, o rază de speranță, ideea că nu sunt uitați de lume și mai există bunătate dezinteresată.

Parteneri