Senior Fit

Drumul spre sănătate începe cu mișcare


Înscrierile în program vor fi posibile în perioada 24 iunie – 24 noiembrie 2024

Unde?

Online, pe Zoom

Când?

• 20 de workshop-uri online de kinetoterapie profilactică cu Alexandra Nicola, specialist kinetoterapeut în terapii manuale mixte, terapie miofascială și tratamentul articulației temporo-mandibulare, lunea de la ora 10:00 dimineața.

• 3 workshop-uri de dietă și nutriție cu Sigina Pop, nutriționist-dietetician licențiat, cu formare postuniversitară în nutrigenetică, marțea, de la ora 10:00 dimineața, din 3 în 3 săptămâni.

Mă înscriu

Programul este gratuit pentru toți cei care au împlinit 60 de ani.
Orele se vor desfășura online, live, pe Zoom, lunea și marțea de la ora 10:00 dimineața.

Înscrierile în program se fac pe platforma seniorfit.ro, după ce răspundeți la câteva întrebări, cu timp de completare: 2 minute.
În contul vostru de utilizator veți regăsi alte 100 de video-uri benefice pentru sănătate (yoga, tai chi, gimnastică pentru perineu).

Linkul de acces Zoom pentru programul live se găsește în partea dreaptă a contului vostru de utilizator, sub numele programului: Kinetoterapie, dietă și nutriție. Apăsați pe poză, se va deschide o nouă pagină cu linkul de Zoom, programul pe zile și detalii despre proiect.

Dacă nu puteți ajunge la orele live, platforma SeniorFit va găzdui înregistrările workshop-urilor, astfel puteți exersa la orice oră din zi.

Dacă aveți nevoie de asistență pe partea tehnică, dați-ne un mesaj, un mail (acasa@rasarituldeargint.ro), sau un telefon la 0723.832.717.

Vă așteptăm cu drag!


Proiectul „SeniorFit: Drumul spre sănătate începe cu mișcare” este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow.

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, social, mediu, sănătate, cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 de euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice de învățământ preuniversitar și grupurilor informale/de inițiativă.”