Dumitru și Elena


Ei stau aici. Nu au pe nimeni, nu au vrut să le facem poze. Se ceartă, probabil că și beau, familia românească, neaoșă, de la sat. Sărăcie lucie, mizerie de nedescris.

Ca ei sunt mii, poate zeci de mii de familii prin sate uitate de lume. Cum ajungi așa, cum te acomodezi cu așa viață, e de neînțeles pentru noi.

Ce e de făcut pentru ei? Cum să schimbi, cum să ajuți? Încă nu știm, dar cu siguranță e un punct de pornire pentru a afla răspunsuri la aceste întrebări. Cine ne ajută în acest demers?

Dacă vrei să ne ajuți, donează orice sumă cu textul STOP ALCOOL. Noi vom folosi aceste fonduri pentru a căuta ajutor. 

Asociația Răsăritul de Argint

Cont bancar – RO94RNCB0249168875450001 deschis la BCR Timișoara

***Asociația Răsăritul de Argint a vizitat după Paște 11 persoane din 4 sate uitate de lume din județul Vâlcea, persoane care trăiesc sub orice limită a sărăciei. Fiecare a primit produse necesare traiului zilnic și produse igienico-sanitare, în valoare de 204.48 lei/ fiecare pachet de peste 20 de kg.

Aceste produse le vor ajunge pentru o lună-două. Dar apoi nu mai are nimeni grijă de ei. Ne dorim să aducem ceva mai mult în viața lor, o rază de speranță, ideea că nu sunt uitați de lume și mai există bunătate dezinteresată.

Parteneri