#8 Azi ești tânăr și mâine spui „Pe vremea mea…”


Pe vremea mea… lucrurile erau mult mai simple.
Pe vremea mea… nu se făcea așa, se făcea mai bine.
Pe vremea mea… reprezintă o barieră. Schimbările în era tehnologică se desfășoară cu repeziciune și nu avem precedent care să ne învețe cum să ținem pasul cu ele.
Cum reușim însă să aducem generațiile împreună? Ce ne unește și ce ne dezbină? Care sunt activitățile de interes atât pentru copii cât și pentru bunici?
Cum și ce trebuie făcut pentru a păstra legătura între generații, pentru a face transfer de generozitate și informații totodată?
Probabil aceasta este provocarea secolului și a omenirii, la care trebuie să găsim răspuns împreună, pentru a nu crea o ruptură ireversibilă.
Îmbătrânim activ, îmbătrânim frumos și sănătos.
Proiectul Go Yoga 55+ conține o campanie de conștientizare despre Îmbătrânirea Activă și este finanțat prin programul Start ONG.
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Parteneri