#15 Azi ești tânăr și mâine înlocuiești cartea cu televizorul


Pe măsură ce îmbătrânim obișnuim să renunțăm la activitățile pentru care e nevoie de efort și ne îndreptăm spre ceea ce ne aduce lejeritate și confort.
Vestea bună este că e nevoie de doar şase luni de lectură zilnică, pentru ca volumul de materie albă din regiunea dedicată limbajului să crească considerabil. În plus, structura creierului se poate schimba, fiind foarte uşor ca cititul să devină un obicei.
În București, Galați și Cluj avem Universitatea vârstei a treia, unde seniorii învață ca în primii ani ai tinereții. Niciodată nu e prea târziu să ne apucăm de citit. 😉
Îmbătrânim activ, îmbătrânim frumos și sănătos.
Proiectul Go Yoga 55+ conține o campanie de conștientizare despre Îmbătrânirea Activă și este finanțat prin programul Start ONG.
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Parteneri