#12 Azi ești tânăr și mâine abia aștepți să nu faci nimic


Depresia poate surveni și din lipsa activităților. Când ai impresia constantă că vrei să nu faci nimic, este momentul să realizezi că ești la un pas de depresie, și nu e oboseală, așa cum probabil crezi.
Mișcarea este la fel de eficientă ca un tratament medicamentos antidepresiv, iar efectele unui program de antrenament, urmat cu regularitate, depășesc orice tratament pe termen lung.
Mișcarea ne readuce „cheful de viață.” Nou aducem yoga pentru seniori, un medicament perfect pentru îmbunătățirea stării de spirit.
Îmbătrânim activ, îmbătrânim frumos și sănătos.
Proiectul Go Yoga 55+ conține o campanie de conștientizare despre Îmbătrânirea Activă și este finanțat prin programul Start ONG.
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Parteneri