Mulțumim!

Tuturor cadrelor didactice și părinților care s-au mobilizat și au adus donații pentru vârstnicii singuri.
Mulțumim, Grădiniței cu PP Giroc din cadrul liceului David Voniga!
Am avut parte de câteva zile cu soare pentru a aduce și noi un dram de bine în casele vârstnicilor singuri din 5 sate din județul Vâlcea, cei pe care îi știm că au cea mai mare nevoie de ajutor.
 
O bunică își crește singură nepoțelul și îi oferă tot ce are. Dar pensia ei este departe de a asigura necesarul pentru 2 persoane.
Două surori își poartă de grijă așa cum pot, în căsuța lor mică, una fiind paralizată la pat de 2 ani, cealaltă gârbovită de vreme, dar cu spiritul încă tânăr.
O altă bunică rămasă singură avea de mâncare câteva mere și o pâine. A rămas la mila vecinilor, de câțiva ani.
Pe prispa unei case la stradă, am găsit-o, mai bine decât acum 4 luni, pe doamna care și-a pierdut soțul de Crăciun. Ce s-a mai bucurat că ne vede! Ne roagă să nu o uităm pe viitor.
În fiecare an a împărțit cozonaci în sat. O doamnă care are diabet acum, nu prea mai poate să se miște. Ne-a promis că ne va arăta felicitările făcute de copii în fiecare an.
Pe una dintre doamne am găsit-o în mijlocul curățeniei de primăvară. E sprintenă și încă mai poate munci cu ziua, prin sat, pentru că nu are pensie deloc.
Și tot asemenea povești de viață mai avem. Oameni muncitori, care au rămas singuri la bătrânețe și nu-și mai pot asigura mesele zilnice. Fiți convinși că tot ce am donat va fi folosit.
 
Donațiile au fost primite de la părinții copiilor de la Grădinița PP Giroc din cadrul Liceul Teoretic David Voniga Giroc, la mobilizarea cadrelor didactice 💙 Am suplimentat transportul și mici completări în pachete, cu fondurile primite prin platforma Benevity. 💜
 

 

 

 

Vă mulțumim tuturor!