Face Yoga Method
pentru seniori


cu Ana Maria Cimpoescu

3 iulie - 30 octombrie

Online, Live, pe Zoom
Miercurea de la ora 10:00

Metoda Face Yoga se concentrează pe expresiile și mișcările faciale ne învață cum să folosim corect mușchii feței, rezultatul fiind o linie a feței mai fermă și sculptată, precum și o piele mai netedă și mai luminoasă.
Face Yoga lucrează cei peste 40 de mușchi de la nivelul feței, exact așa cum Yoga, Pilates sau alte sporturi îți lucrează mușchii corpului.
Face Yoga este o metodă 100% naturală și neinvazivă, care previne și diminuează problemele cauzate de procesul de îmbătrânire și de obiceiuri cotidiene care își lasă amprenta pe chipul nostru și de care nu suntem pe deplin conștienți.
 
Vă așteptăm cu drag la înscrieri, pe butonul de mai sus.
 
După vârsta de 30 de ani producțiile de colagen și elastină, responsabile pentru fermitatea și tonusul pielii, încep sa scadă. Ritmul normal de regenerare celulară încetinește și el, de la 28 de zile la 40, 50 și chiar 60 de zile, în jurul vârstei de 70 de ani.
Ca urmare, pielea își pierde suplețea și tonusul și astfel apar riduri și linii nedorite la nivelul feței.
Face Yoga nu poate opri timpul și procesul natural de îmbătrânire, dar ne ajută să identificăm și să izolăm mușchii pe care dorim să-i lucrăm la nivelul feței.
Iar musculatura corect dezvoltată este un suport extraordinar, chiar și pentru pielea care începe să arate semnele îmbătrânirii firești.
Când avem musculatura facială dezvoltată și tonifiată, întregul aspect al feței este îmbunătățit.